Вівторок, 24 листопада 2020 08:31

ПЛАТФОРМИ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ТЕСТІВ ОНЛАЙН

Classtime – один з найкращих інструментів для створення тестів та інтерактивних вправ, який дозволяє не лише генерувати власні завдання, але й скористатися базами готових тестів (наприклад, тести до ЗНО всіх років), попередньо відредагувавши їх. Наочна аналітика роботи учнів суттєво економить час на перевірці робіт.

Onlinetestpad – потужний інструмент для створення  інтерактивних вправ і тестів, що містить готові вправи у відкритому доступі для всіх охочих.

Naurok – потужна платформа для обміну корисною інформацією учительської спільноти, яка надає можливості для створення та публікації власних тестів та контрольних робіт. Є зручний пошук за темами.

Vseosvita має розділ, що дозволяє користувачам у будь-який зручний час створювати власні тести, які можна використовувати для закріплення, перевірки знань учнів, проведення самостійних і контрольних робіт.

Kahoot – потужний інструмент для налагодження інтерактивної взаємодії онлайн, який дозволяє не лише зберігати звіти про роботу учнів, але й створювати тести для здійснення формувального оцінювання (спеціально розроблений шаблон) та ділитися власними тестами з іншими педагогами та знаходити розробки колег (розділ Discover).

Quizizz – незамінний інструмент сучасного вчителя, який бажає впроваджувати формувальне оцінювання. З його допомогою будь-хто може як створити свій тест чи опитування і провести його у вигляді захоплюючої гри (на кшталт Kahoot), так і скористатися готовими матеріалами, що є у відкритому доступі (для пошуку слід натиснути “Search Quizes”).

Прочитано 464 разів