Версія для друку
Середа, 18 листопада 2020 11:16

Усеукраїнський учнівський літературно-мистецький конкурс "Стежками Каменяра"

Міжнародний фонд Івана Франка з 15 листопада розпочне прийом робіт на  Всеукраїнський учнівський літературно-мистецький конкурс "Стежками Каменяра". Щорічне змагання проводитиметься вчетверте у партнерстві з Міністерством освіти і науки України, Львівським національним університетом імені Івана Франка та ГО "Львівське товариство" у м. Києві.

Прийом конкурсних робіт розпочнеться з 15 листопада і триватиме до 15 грудня 2020 року. Переможців конкурсу і дипломантів визначатимуть у чотирьох номінаціях: «Проза», «Поезія», «Драматургія» та «Найкраща ілюстрація до творів Івана Франка». Кожна номінація має дві вікові категорії: учні віком 6-11 років і 12-16 років відповідно.

Конкурсні роботи повинні відповідати таким вимогам: художньо-мистецька цінність, патріотизм, соціальна значущість. Обов’язковою вимогою для  участі у конкурсі є заповнення електронної форми (https://forms.gle/BwCU7q8qGKiWHAhC9), яку можна заповнити лише з однієї електронної адреси і лише один раз. З Положенням про конкурс можна ознайомитися за посиланням.

Прочитано 616 разів