Версія для друку
П'ятниця, 03 липня 2020 14:26

Сертифікати учасниць / учасників методичних заходів 2019-2020 н.р.

        З метою реалізації актуальних освітніх вимог у практиці навчання української мови й літератури упродовж вересня 2019 - червня 2020 року проведено 24 очних і 5 дистанційних науково-методологічних заходів, у яких взяли участь 207 педагогів. 125 учителів узяли участь у роботі оргкомітетів та журі міських етапів мовно-літературних конкурсів та олімпіади з української мови й літератури. 83 філологи взяли участь у роботі підлокації "Українська мова й література" третього й четвертого T'mistechka.

       За результатами роботи третього T'mistechkа сертифікати видано. 

       За результатами роботи четвертого  T'mistechkа сертифікати можна завантажити за покликанням http://gapon.te.ua/neperervna-i-dystantsiyna-osvita-pedahohiv/neperervna-osvita/fidbek/item/1430-pro-sertyfikaty-uchasnykiv-uchasnyts-pidlokatsiyi-uchyteli-ukrayinskoyi-movy-y-literatury-tmistechka4-19-travnya-2020-roku

       Щоб  видрукувати свій сертифікат за роботу в складі оргкомітетів, журі міських етапів мовно-літературних конкурсів та олімпіади, участі в методичних заходах за 2019-2020 н.р., ЗАВАНТАЖТЕ ПРИКРІПЛЕННЯ.  Сертифікати подано в алфавітному порядку. У презентації А-Д  знайдуть  сертифікати ті, у кого прізвища починаютьсмя на літери А, Б, В, Г, Д. У презентації Ж-К - ті, у кого прізвища починаються на Ж, З, І, К. У презентації  Л-П  - ті, у кого прізвища починаються на Л, М, Н, О, П. У презентації  Р-Я - ті, у кого прізвища починаються на  Р, С, Т, У, Ф, Х, Ц, Ч, Ш, Щ, Ю, Я.

      

 

Прочитано 1023 разів