Версія для друку
Понеділок, 06 березня 2023 21:42

Всеукраїнський конкурс есе «Мій Шевченко»

Громадська організація «Інноваційні обрії України» проводить Всеукраїнський конкурс есе «Мій Шевченко» (далі – Конкурс). Метою Конкурсу є популяризація творчої спадщини Т. Г. Шевченка, актуалізація пам’яті про Кобзаря та його ролі у закладанні духовних основ української нації, утвердження морально-етичних заповідей митця як важливого чинника консолідації суспільства, національно-патріотичне виховання здобувачів середньої, професійної та вищої освіти, збереження і розвиток інтелектуального потенціалу України, підтримка і стимулювання талановитої молоді і творчої праці педагогів. У 2022/2023 навчальному році Конкурс триватиме з 15 лютого до 12 березня 2023 року. До розгляду в Конкурсі приймаються есе (далі – Есе) учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти, здобувачів фахової передвищої освіти, здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти, здобувачів вищої освіти. На Конкурс приймаються творчі роботи в жанрі есе, що відповідають темі конкурсу і є самостійним, особистісним осмисленням постаті митця та значення його творчої спадщини в житті конкурсанта чи українського народу в цілому. Роботи учасників конкурсу не рецензуються.
 
2B6C7DF9A3891DA1040000005713BB00856D5D03
БАЖЕНКОВ ЄВГЕН ВОЛОДИМИРОВИЧ 21.02.2023 16:01
21/08-241 від 21.02.2023
ДНУ "Інститут модернізації змісту освіти"
 
Конкурс проводиться у номінаціях за віковими категоріями: здобувачі освіти середніх класів закладів загальної середньої освіти (5-8 класи), здобувачі освіти старших класів закладів загальної середньої освіти (9-11 класи), здобувачі освіти професійних (професійно-технічних) закладів освіти, здобувачі освіти закладів фахової передвищої освіти та здобувачі вищої освіти закладів вищої освіти України. Журі має право ввести додаткові номінації для учасників Конкурсу, які не стали переможцями у своїй віковій категорії, але чиї роботи вважатимуть за потрібне виділити за їх оригінальність змісту чи за іншими критеріями. Есе має бути оригінальним та неопублікованим раніше. Плагіат або копіювання чужих думок чи історій заборонені. Есе створюється самостійно автором, співавторство не допускається. Конкурсні роботи учасників проходять «сліпе» оцінювання членами журі за такими критеріями: відповідність темі і меті Конкурсу,
оригінальність, дотримання мовних норм та естетичне оформлення.
 
Етапи проведення конкурсу:
1. До 12 березня 2023 р. прийом авторських Есе на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (в темі вказати Конкурс Шевченка).
2. Додатково просимо здійснити реєстрацію на конкурс есе «Мій Шевченко» та завантажити есе за допомогою прикріпленого файлу за посиланням: https://forms.gle/8C8BdvvkMPCNXmjy9
3. З 13 березня до 17 березня 2023 р. оцінювання творів конкурсною комісією (журі), підведення підсумків Конкурсу.
4. 18 березня 2023 р. – нагородження переможців конкурсу.
 
Переможці Конкурсу за віковими категоріями та в окремих номінаціях нагороджуються дипломами та пам’ятними подарунками. Педагоги, які підготували переможців Конкурсу, будуть відзначені подяками та пам’ятними подарунками. З Положенням про конкурс есе та технічними вимогами можна ознайомитися на сайті Громадської організації «Інноваційні обрії України»
(http://obrii.org.ua/konkurs ).
Отримати інформацію щодо умов участі у Конкурсі можна за тел. 097-73-88-355, Шарова Тетяна Михайлівна, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Прочитано 476 разів